-sertés karaj szeletek
- tej
-fokhagyma
-liszt-
--őrölt pirospaprika
- tojás
-zsiradék a sütéshez
--A húst fűszeres fokhagymás tejben áztatni 1/2 -1 órát pihentetni majd lecsöpögtetni ...és panirozni ....
--Panir /// paprikás liszt , felvert tojás ,paprikás liszt ....jó meleg zsiradékban sütni .....szerintem remek finom az ize ...
Elkészítés: Természetesen kevesebb húsból, kisebb átmérőjű csavarással is elkészítheted, mint a videóban. A lényeg az ötlet. Lapogasd ki a húst, sóval, borssal befűszerezd, ken...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst egy nagy tálba rakjuk és hozzáadjuk az összes fűszert, a fél lime levét, olajat és az egészet alaposan belemasszírozzuk a húsba, majd félrerakjuk. Következő lépésként jön a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször külön, a sütőben ropogósra sütjük a burgonyát. Ehhez a sütőt előmelegítjük 200C fokra. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, összeforgatjuk a 4 evőkanál olívaolajjal, sózz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűSZOKY https://www.youtube.com/watch?v=kIgmFirRcN0&t=349s 60 dkg sertés lapockából ledarált hús, 4 db vizes zsemle, 2 gerezd fokhagyma, a bekevert massza állagához képest...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű