1 közepes fej karfiol
2 tojás sárgája
3 deci tejföl
2 deka rama margarin
10 deka füstölt sajt
kevés szerecsendió
vágott petrezselyem
só
egy kanál morzsa
A karfiolt megmosom és rózsáira szedem, sós vízben megfőzöm. Amikor megfőtt leszűröm.
Egy hőálló tálat margarinnal kikenek, morzsával meghintem.
A karfiol rózsákat szépen egymásmellé lerakom.
A tejfölt a tojással, szerecsendióval kikeverem, és a karfiolra ráöntöm. A tetejét füstölt sajttal megszórom, és petrezselymet hintek rá.
200 fokon szép pirosra sütöm.
szóval mindenből egy kicsi...gomba...kockára vágott parizer vagy gépsonka..felszeletelt vöröshagyma ...tejföl elkeverve tojással..kifőzött tészta.....az egész megsózva az egészet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágtam, kevés olajon üvegesre pároltam, a pirospaprikát rászórtam, gyorsan elkevertem, majd beletettem a kockákra vágott húst, és addig pirítottam amíg a levét elf...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűAlaposan összedolgozzuk a gombóchoz valókat.Gombócokat formálunk,lábosba sorakoztatjuk őket,felöntjük vízzel,paradicsomlével.Én most lecsót és házi paradicsom levet tettem bele veg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A káposztát ha túl savanyú vagy sós kimossuk, különben nem kell! Néhány vágással rövidebbre aprítjuk. A csülköt és a meghámozott gyümölcsöket kb. 2 centis kockákra vágjuk. A fok...
Elkészítési idő: 210 perc Nehézség: Nehéz