1 kg kisebb burgonya
3 ev. kanál olvasztott vaj
Toscana Kotányi fűszerkeverék
A burgonyát sós vízben héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és egy nagyobb tálba tesszük. Hozzáadjuk a vajat és a fűszerkeveréket (a Toscana fűszerkeverék helyett szinte bármilyen, számunkra finom és kedves ízesítés használható, vagy akár friss zöldfűszerek is) és alaposan elkeverjük. Arra azért vigyázzunk, hogy a burgonya ne törjön szét.
A tepsit 190 fokra előmelegítjük, a burgonyát sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük és 40-45 perc alatt készre sütjük.
20 perc elteltével a burgonyát megforgatjuk, hogy minden oldala szépen megsüljön
A rizst főzzük teljesen puhára 2,5-szeres mennyiségű zöldséglevesben. A hámozott répát, a cukkinit kis lyukú reszelőn reszeljük le, az utolsó 2-3 percben adjuk a rizshez. Vegyük le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFűszerkverék A fűszereket összekeverjük, kis üvegcsébe töltve hűvös, naptól és párától védett helyre tesszük. Hat hónapig használhatjuk húsok és zöldségek ízesítésére....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű