kb. 500g pörkölt sótlan földimogyoró
2 kiskanál méz
1 kiskanál só
2 evőkanál olívaolaj (helyettesíthető más hidegen sajtolt olajjal)
1. A mogyorót megpucoljuk, majd finomra daráljuk.
2. Hozzáadjuk, majd jól beledolgozzuk a többi hozzávalót és már kész is.
A cukkinit nagy lyukú reszelőn lereszeljük, besózzuk, és állni hagyjuk. Addig a többi hozzávalót előkészítjük. Elmorzsoljuk a fetát, felaprítjuk a zöld fűszereket, felverjük a...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1. Hámozd meg a cukkinit és párold puhára. 2. Tedd a párolt cukkini darabokat és az összes hozzávalóz egy mixerbe és turmixold simára. 3. Simítsd folpackkal bélelt formába a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit vékonyra reszeltem, besóztam, és kicsit állni hagytam, hogy kiengedje a levét. Kinyomkodtam, hozzá adtam a szintén vékonyra reszelt répát és a fokhagymát. Fűszereztem, b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta fél adag mogyorós keksznek felel meg. Ha úgy érzed, hogy ilyen kis mennyiséggel nem dolgozol szívesen, akkor készíthetsz egész adag tésztát, és a másik felét süsd meg keks...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű