menu

Családireceptkönyv.hu

Kecsap


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


paprika

Elkészítés:


20kg paradicsom, 15kg paprika, ha lehet piros, mi vegyesen kevés csípőset is tettünk, 10kg hagyma. Felszelni és 15 babérlevéllel feltenni főni. Mi üstbe főzzük. Harmadszorra fér bele ennyi mennyiség. Ha megfőtt paradicsom paszírozon áttekerjük. A masszát visszatesszük a úúzre, ebbe ízlés szerint teszünk, 2kg cukrot, 1|2kg sót(nem vagyunk sózók), 1,5dl 20% ecet, 3 csomag őröltbors, egy üveg(250ml) mustár. Jól összekeverjük, kicsit rottyantjuk. Én ennyi masszához 2 csomag Nabenzonátot is tettem. Azt külön keverd ki és úgy bele. Forrón üvegekbe, és száraz dunsztba. Sok sikert!! smile hangulatjel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
A tökéletes kaporszósz
A tökéletes kaporszósz

A tejfölt egy külön tálban csomómentesre keverjük a liszttel, és félretesszük. Ez lesz a kaporszósz habarása. Serpenyőben vajat olvasztunk. Kis lángon megfuttatjuk rajta a f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Házi majonéz (bmintbalázs)
Házi majonéz (bmintbalázs)

A tökéletes házi majonéz készítése ott kezdődik, hogy minden hozzávalót lehűtünk Sokkal krémesebb és dúsabb lesz az eredmény. Válaszd szét a tojásokat, csak a sárgájára lesz szük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: PIRO
Kókuszjoghurt 2
Kókuszjoghurt 2

Ezeket lassú tűzön csomómentesre kevertem, majd 2 kapszula probiotikumot szétnyitottam és belekevertem. Az üveg aljába cukormentes málnalekvárt tettem, és a joghurtot rá. Neke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Erős Pista házilag
Erős Pista házilag

A paprikát magostól ledaraljuk vagy leturmixoljuk. Összekeverjük a sóval, majd steril üvegekbe töltjük.

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk