csirkemell
aszalt szilva
sajt
bacon
pici vörösbor
A besózott, vékonyra vágott csirkemellekbe bele kell tekerni az előzőleg vörösborba áztatott aszalt szilvát (áztatás nélkül is tökéletes) és a sajtot. Az egészet baconba tekerni.
A tepsibe egy kis olaj, egy kis víz, fólia alatt sütni. Amior már elég puha, akkor sajtot reszelni a tetejére és fólia nélkül addig sütni míg megpirul.
Krumlipürével, aszaltszilvamártással tálalni.
Próbáltam aszalt sárgabarackkal, azzal is finom.
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Közben egy kis edényben felmelegítjük a tejfölt és belekeverjük a tejszínt. A reszelt eme...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy edénybe beleütjük a tojásokat, majd ebbe tesszük a fűszereket. Kikeverjük és hozzáadjuk a tejet is, amivel szintén elkeverjükBeletesszük a lisztet és összekeverjük, majd a sajt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat szárnyas fűszer sóval kissé bekenjük A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük és ráöntjük a szárnyakra,majd egy zacskóba tenni és 2 -3 órára pihentetjük a páclébe....
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A csirkecombokat átdörzsöljük a sóval és borssal, majd az olajjal kikent tepsibe rakjuk. A krumplit meghámozzuk és egészben a combok mellé rakjuk (ha nagyon nagyok,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű