2 ek olaj
1 fej hagyma
2 ek ketchup
2 ek mustár
csípős paprika
40 dkg füstölt sonka
10 dkg marinált paprika
10 dkg majonéz
20 dkg sajtkrém
só
bors
Pirítsunk meg 2 ek olajon 1 fej felaprított hagymát. Adjunk hozzá 2-2 ek ketchupot és mustárt, valamint egy csipet csípős paprikát, és főzzük össze.
Ha kihűlt, keverjünk hozzá 40 dkg apróra vágott füstölt sonkát, 10 dkg feldarabolt marinált paprikát, 10 dkg majonézt és 20 dkg sajtkrémet. Sózzuk és borsozzuk meg ízlés szerint, majd hűtsük le.
Az uborkát meghámozzuk, levágjuk a végeit. Egy szeletelőn minél vékonyabbra szeleteljük. Rányomjuk a fokhagymát, besózzuk, alaposan átkeverjük és 10 percig állni hagyjuk, míg lev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított cukkinit uborkagyalunk vékonyra vágjuk, vagy egy éles késsel egész vékonyra szeleteljük. Meghintjük egy nagy csipet sóval, és félretesszük kb. 10 percre. Közben a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA jégsaláta leveleket felcsíkozzuk, az uborkát hasábokra, a koktélparadicsomokat félbe vágjuk és egy tálban összekeverjük az olívabogyóval. A kenyérszelet mindkét oldalát száraz s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Slice the cabbage as thinly as you can (I use my Mandoline Slicer set to 1/16” thick). Toss with salt and let sit in a colander in your sink for at least 1 hour (and up to 3...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű