250 g Túró
1 nagy pohár Tejföl
20 dkg Sajt
2 fej Lilahagyma
só, bors
1 konzerv kukorica
3 szem Paradicsom
1-2 Kígyóuborka
1 fej Jégsaláta
Lilahagymát apróra vágni, besózni, borsozni.Picit állni hagyni, majd tejfölt hozzákeverni, aztán a túrót, felkockázott sajtot, kukoricát, kockára vágott paradicsomot, kígyóuborkát. Majd a végén a felaprított jégsalátát. Összekeverni és minimum 1 órára hűtőbe tenni
Apróra vágjuk a zöldségeket, sajtot, összekeverjük. Állni hagyjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA francia salátát elkészítjük: a zöldséget megfőzzük, a krumplit kicsivel később kockára vágva szintén megfőzzük. Tartásmártást készítünk a tejfölből és a majonézből mustárral, bor...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűKrémsajt (pl. philadelphia, én ebből készítettem), túró, majonéz, citromlé, bors, ezeket jól összekeverjük. Hozzáadjuk a petrezselymet, snidlinget, a kis kockákra szeletelt füs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• A tojásokat a tejföllel, a liszttel, a petrezselyemmel, ételízesítővel, borssal habosra keverjük. • Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, olajjal megkenjük. Beleöntjük a mass...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű