10 dkg. füstölt sajt , 2 sárgarépa , 2 gerezd fokhagyma , 3-4 ek. majonéz , pirítós kenyér
A sajtot a sárgarépát a fokhagymát lereszeljük belekeverjük a majonézt és pirítóssal kínáljuk
a pirítósból szaggathatunk pogácsa szaggatóval kis köröket tálaláskor .
A babot előző este beáztatjuk. Másnap egy nagyobb edénybe átrakjuk, és bőségesen felöntjük vízzel. Fűszerezzük sóval, dobunk bele néhány babérlevelet, és egy csípős paprikát. Fedőt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA franciasaláta zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük. A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk. A tejfölt kikeverjük a majonézzel, citromlével, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsleveskockákat 1 liter vízbe morzsoljuk, felforraljuk, és hagyjuk kihűlni. Az előző este beáztatott lencsét hideg vízzel leöblítjük, utána a felkockázott szalonnával és a tarjá...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet a tejszínnel és a tojás fehérjével aprítógépben pépesítjük. A húspépbe keverjük a felkockázott paprikát, az apróra vágott petrezselyemzöldet, a sót, borsot és a fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű