menu

Családireceptkönyv.hu

BURGONYAFASÍRT VILLÁMGYORSAN


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg burgonya,2 tojás,2 dkg vaj 3 evőkanál liszt,só, bors

Elkészítés:


A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és összetörjük, mintha pürét készítenénk. Langyosra hűtjük és hozzáadjuk a vajat, majd a tojásokat, a lisztet és fűszerezzük. A burgonyás masszából fasírtokat formálunk és beleforgatjuk a zsemlemorzsába, majd bő forró olajban kisütjük

BURGONYAFASÍRT VILLÁMGYORSAN

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Gyöngyi
Káposztás palacsinta sajtos tejföllel töltve
Káposztás palacsinta sajtos tejföllel töltve

A káposztát reszeljük és sóval, borssal megdinszteljük. A palacsintához a tojásokat a tejjel kikeverjük, majd folyamatosan hozzákeverjük a lisztet, olajat, sót, cukrot és kellő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Tojásos nokedli
Tojásos nokedli

A tojásokat kikeverjük a vízzel és a sóval, majd fokozatosan hozzáadjuk a lisztet és homogén állagúra keverjük. Nokedliszaggatóval forró, sós vízbe szaggatjuk a masszát, miután új...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rozmaringos moussaka
Rozmaringos moussaka

Melegítsd elő a sütődet 185 fokra. Tedd a szójagranulátumot kétszeres vízbe, majd ha megszívta magát, öblítsd le és nyomkodd ki. Sózd, borsozd, löttyints rá olíva olajat. 2. Vágd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Gőzgombóc
Gőzgombóc

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk