1 kg csirkemáj
10 dkg füstölt szalonna
2 fej hagyma
3 db alma
majoranna
só, bors
pirospaprika
A szalonnát apró kockára vágom és kisütöm, a zsírjára dobom az almát, a vékony karikára vágott hagymát és üvegesre párolom. Rádobom a kockára vágott csirkemájat és jól átforgatom, majd meghintem majorannával, borssal, pirospaprikával. Végezetül pár percig fedő alatt párolom, megsózom és főtt rizzsel tálalom.
A húst gondosan megmossuk, megsózzuk, lábasban 4 dkg zsírban minden oldalát megpirítjuk, majd 1-2 dl forró víz aláöntésével fedő alatt kb. 40 percig pároljuk. Ekkor megfelelő nagys...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben kifőzzük. Csak 3-4 percig főzzük, szóval legyen egy kicsit "ress", nem kell teljesen megfőnie. Miután leszűrtük, kevéske olajjal keverjük át, hogy ne tapadjon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-. A hagymát is tisztítom, aprítom. -A húst megmosom, kockákra vágom. A babot is jól átmosom. A zsíron megpirítom a hagymát, jöhet rá a hús átforgatom és úgy készítem el, mintha...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KönnyűA brokkolit kevés sóval és a feldarabolt fokhagymával puhára pároljuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk, beleöntjük a párolt brokkolit, összekeverjük a felkockázott sonkával. 4 d...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű