70 dkg zúza, szív (csirke, kacsa, stb.)
10 dkg füstölt szalonna
2 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors, pirospaprika, majoranna
A kuktában a füstölt szalonnát kockára vágom és kiolvasztom a zsírját, amire rádobom az apróra vágott hagymát, fokhagymát és megpirítom. A feldarabolt zúzát, szívet is rádobom, megszórom pirospaprikával, sóval, borssal, majorannával, felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Lezárom a kuktát és puhára párolom. Nokedlival tálalom.
1. A szalonnát apró darabokra vágjuk, és egy teflonban ropogósra sütjük. A pirosra sült szalonnadarabkákat kiszedjük egy tányérra, és félre tesszük. 2. Egy nagy fazékba vizet tes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: a megreszelt krumplit tegyük a tálba, a csirke levest keverjük el a tejföllel, a vajjal és a hagymával, majd a masszát kenjük a krumpli tetejére. Nyomkodjuk meg, hogy j...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA meghámozott és felaprított hagymát az olajon megfuttatjuk. Az apró kockákra darabolt húst rádobjuk és kissé megpirítjuk. Felengedjük 3 dl vízzel és a MAGGI Tésztás fortélyok Milá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelaprítjuk a zöldhagymát és egy evőkanál olívaolajra tesszük, hozzáadjuk a vajat és sózzuk.Ráteszünk egy gerezd apróra vágott fokhagymát. Közben feltesszük a vizet a tésztának. A...
Elkészítési idő: 20 min Nehézség: Könnyű