liszt
só
tojás
víz
A hozzávalókat összekeverem, és nyúlós állagú tésztát kell kapnom.
Forrásban lévő vízben pár percig főzöm, majd kiszedem, lemosom és egy lábasba teszem. Önteni kell rá olajat, különben összeáll
Elkészítése: A burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük, majd sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és kiolajozott tepsibe tesszük, hozzáadjuk a felszeletelt bacont és az apróra vagdosott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt szedd rózsáira és zöldségaprítóban vagy turmixgépben törd össze. Csak rövid ideig nyomd az indítógombot, 1-2 mp alatt ugyanis apró szemcsés lesz a karfiol állaga, és itt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHámozd meg, mosd jól meg és reszeld le egy nagyobb lyukú reszelővel a burgonyát. Jól csavard ki, hogy minél kevesebb nedvesség maradjon benne és akkor keverd össze a többi hozzával...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElső lépésben készítsd elő a zöldségeket: Vágd apróra a hagymát, magozd ki és szintén vágd apróbb darabokra a zöldpaprikát. Egy percre mártsd forró vízbe a paradicsomokat, húzd le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű