4 szelet hús
1 tojás
1 púpozott evőkanált darált mandula
1/2 mk garam masala fűszerkeverék
(v.foghagymapor, v. reszelt fokhagyma)
bors
só
kókuszzsír a sütéshez
Csirkemell bundában.
1 egész tojás, 1 púpozott evőkanál darált mandula, 1/2 mokkáskanál garam masala fűszerkeverék (ha nincs, akkor keverj a tojáshoz fokhagymaport vagy reszelt fokhagymát, borsot és a kedvenc fűszereidet. ) A filézett csirkemellet feldarabolva és sózva forgasd bele a tojásos masszába, majd forró kókuszzsírban süsd pirosra.
A savanyú káposztát átmossuk. A csirkecombokat megszórjuk a fűszersóval és kicsit pihentetjük. A vöröshagymát apróra vágjuk. Kevés olajon megpirítjuk a hagym...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KözepesA megmosott, leszárított csirkemelleket tenyérrel kicsit meglapítjuk, sóval, borssal, az aprított snidlinggel ízesítjük, és meglocsoljuk az olívaolajjal. Hűtőbe tesszük pácolódni....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA filékből egyforma szeleteket vágunk, besózzuk, a hűtőbe tesszûk. A kenyeret kicsire felkockázzuk, a sütőben alacsony hőmérsékleten kiszárítjuk. Ha kihűlt, kézzel kicsit összezúzz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kb. 1,5 dl olajban elkeverem a fűszerkeveréket, tört fokhagymát. Bepácolom a csirkecombokat, és éjszakára hűtőbe teszem. Előkészítés: gomba, paprika, hagyma vékony szeletekre vág...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes