1-2 fej a fekete retek
1-2 fej lila hagyma
1 ek méz
2 ek tökmag olaj
só
A salátához nagy lyukú reszelőn lereszelünk 1-2 fej a fekete retket és enyhén megsózzuk, majd 10 -15 percig állni hagyjuk. Hozzávágunk 1-2 fej lila hagymát, ízesítjük 1 evőkanál mézzel (opcionális) és 2 evőkanál tökmag olajjal
Én most méz nélkül készítettem.
1 fej szelt káposzta 1 reszelt sárgarépa 2 evőkanál darált hagyma 1 evőkanál kristálycukor fél teáskanál só csipetnyi bors 0,5 dl tej 1,5 dl majonéz 1 evőkanál ecet 2 evők...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA ciabattát összekeverjük a sóval, borssal, olíva olajjal, koménymaggal, fokhagymával, oregánóval. Tepsibe besszük, majd sütőben a legmagasabb fokozaton 10-15 percig sütjük. A...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA radicchio saláták kesernyés ízűek, a leveleik pedig vastagok és igen ropogósok. Ezt a salátát még grillezni is lehet, mert a hőtől nem veszti el víztartalmát, megtartja formáját...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA narancsokat jól megmossuk, megtöröljük és meghámozzuk. A belsejüket áttörjük. A tojásokat elkeverjük a porcukorral, beletesszük a vaníliás cukrot és a tejjel föleresztve kis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű