4 egész tojás,
45dkg főtt paszternák
20dkg mandulaliszt
3 evőkanál tápiókaliszt
3 evőkanál Útifümaghéj
10 dkg olvasztott zsir
1,5 teáskanál só
1 teáskanál szódabikarbóna fölfuttatva citromlével.
Mindent egy tálba teszünk, összegyúrjuk. Vizes kézzel pogácsákat vagy rudakat formázunk. Bevagdossuk, megkenjük tojássárgájaval, megszórjuk szezammaggal, lenmaggal, bármivel.
200 fokon sütjük, amig szint kap.
Nagyon szaftos, puha!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1124810244200762&set=a.391721010843026.112086.100000153904612&type=3&theater
A darált húst 5-10 ek olívaolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, a fűszereket, és készre főzzük. A legvégén hozzáadjuk a konzerv kukoricát, és megvárjuk míg kihűl...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz élesztőt a cukorral, sóval és a vízzel elkeverjük, és hagyjuk, hogy egy kicsit meginduljon. Hozzáadjuk a lisztet is, és a tésztát alaposan kidolgozzuk. A végén egy kevés olajat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A cukrot a langyos tejjel elkeverjük,bele morzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk. A lisztet a sóval összekeverjük,a közepébe ütjük a tojást ,a kefireket is hozzá adj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát megfőzzük héjastul sós vízben. Azután leszűrjük, óvatosan meghámozzuk, majd áttörjük burgonyanyomóval, és hagyjuk langyosra hűlni. 2. Közben 1 dl meglangyosított te...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes