1 kiló szárnyas (pulykamell, csirke)
60 dkg vegyes zöldség,(gomba, hagyma répa, paradicsom, én most aszaltat használtam)
1 csokor petrezselyem,
grill zöldség fűszer
majoranna,
zsír,
só
Feldaraboljuk a húst, nagyobb darabokra hagyjuk.
Megtisztítjuk a zöldségeket.
Szórunk rá sót, zöldfűszereket, majorannát, jól öszekeverjük.
Kizsírozunk egy tepsit, majd beletesszük a húst és a zöldségeket.
Öntünk alá 2 dl vizet, vagy zöldség alaplevet (húslevest), lefedjük alufóliával, és 180 fokos sütőbe tesszük és bő egy órán át sütjük.
Levesszük a fóliát és egy kicsit még pirítjuk!
Salátát, burgonyát adhatunk hozzá !
Először is melegítsd elő a sütőt 220 fokra. Készítsd elő a kacsamellet: tisztítsd meg ha szükséges (csak a színhús és a bőre maradjon), vágd be éles késsel a bőrét keresztbe, de v...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesMossuk meg, és kockázzuk fel a csirkemellet. Forrósítsunk fel 2 evőkanál olajat, enyhén pirítsuk meg benne az apróra vágott hagymát és a curryport. Adjuk hozzá a felkockázott húst,...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tésztához a lisztet egy csipet sóval tálba szitáljuk, majd összemorzsoljuk a kis kockákra vágott, szobahőmérsékletű zsiradékkal. Nagyon kis adagokban vizet adunk hozzá, és egy s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük az egészet alufóliába. Lezárjuk, mint a cu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű