1 adag házi készítésű majonéz
3 db karikára vágott sárgarépa
kb. 6-8 db brokkoli darab (mirelit is lehet)
2 db kockára vágott édesburgonya
Párold meg a zöldségeket: a karikára vágott sárgarépát, a kockára vágott édesburgonyát és a rózsáira szedett (vagy mirelit) brokkolit. Ha megfőttek, akkor hagyd kihűlni, addig is készítsd el a házi majonézt. Ha elkészült és a zöldségek is kihűltek, akkor forgasd bele a majonézbe.
http://www.szer-etet.hu/fuszeres_csirkemell_csikok_majonezes_zoldseggel
A petrezselymet finomravágjuk, és az apróra vágott vöröshagymával, valamint a kis kockákra darabolt paradicsommal összekeverjük. A búzadarát kevés vízben jól átkeverjük, a vizet...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított póréhagymákat 10 centis darabokra vágjuk és forrásban lévő vízbe helyezzük, 8 percig főzzük, lecsöpögtetjük. Sonkaszeletekbe csomagoljuk, vajjal kikent tepsibe szor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa nincs maradék, a szokásos módon megfőzzük a rizst és még azon melegében összekeverjük a reszelt füstölt sajttal (hogy a sajt szépen beleolvadjon) és így hagyjuk langyosra hűlni...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat habosra felverem és belekeverem az előzőleg villával szétnyomkodott juhtúrót, majd hozzáadom a lisztet és a sót. A massza inkább kemény, mint lágy legyen! (Akkor jó, ha...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű