Jégsaláta
Uborka
Sárgarépa
Paradicsom
Gomba
Lehet még. zellerszár, cékla, paprika, alma, ananász
Mártogatós:
1 mangó
1 kis csokor friss menta
1 paradicsom
Az alábbi zöldségeket felszeljük apróra, hogy jól mutassanak és könnyedén lehessen velük mártogatni.
Jégsaláta
Uborka
Sárgarépa
Paradicsom
Gomba
De mehetett volna még: zellerszár, cékla, paprika, vagy akár alma, ananász is.
Mártogatós:
1 mangó
1 kis csokor friss menta
1 paradicsom
A hozzávalókat megmossuk, megpucoljuk és krémesre turmixoljuk.
www.bodybuildingbolt.hu
Az uborkát durvára reszeljük. A joghurttal összekeverjük a fokhagymát, hozzáadjuk a citromlevet, kis cukrot. Ebbe belekeverjük az ubit, sót, borsot, kaprot!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször kb. fél liter vizet felforralunk, közben sajtot folpackba csomagoljuk, majd sütőzacskóba tesszük és forrásban lévő vízbe rakjuk kb 20-25 percre, ha nem puhult meg egésze...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűFőzzük meg keményre a tojásokat. Ha kihűltek, pucoljuk meg óvatosan. Hosszában vágjuk ketté őket, vegyük ki a sárgájukat és tegyük egy tálba. A tejfölt, a lazacot, a mustárt, a k...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes