1 kg kukorica, 4 nagy paradicsom, 1 csomag 10es aprószemű retek, 2 pohr tejföl, 2 kefír, 1 csomag kapor, ételízesítő, só
Megfőzzük a tojásokat. Ha megfőtt, hideg vízre tesszük, hogy lehűljön. A tojásokat, a tömlős sajtot, a mustárt, összetörjük, összekeverjük. Ha nem elég krémes, akkor egy kis marg...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajtta...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű. főzzük meg héjában a krumplit, majd pucoljuk meg és szeljük max. 0,5 cm vastag karikákra egy darab kivételével (!), tegyük a karikákat egy magas falú tálba 2. szeljük apróra a l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csemegeuborkákat hosszában vágjuk fel 4 darabra (egyben is lehet hagyni az uborkát). A sonkát ízlés szerint kenjük meg krémsajttal, majd a felvágott uborkából 3-4 (vagy több)...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű