2 dl tejszín
10 dkg vaj
1 csomag zselatin
10 dkg ecetes torma
10 dkg juhtúró
só
bors
A tejszínt felverjük és hozzákeverjük a kikavart vajat. Sóval, borssal és az ecetes tormával ízesítjük. Végül hozzáadjuk a juhtúrót és a beáztatott és felolvasztott zselatint. Formába tesszük és hűtjük.
Pirítóshoz, sült-főtt húsokhoz kínáljuk.
A jégsalátát kettévágjuk, mindkét felét felszeleteljük, 1-1 tálba szórjuk. A paradicsomokat és az uborkát is felszeleteljük, egyenletesen elosztjuk a két tálban. Kézi habverővel...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA répát lereszeljük, a retket julienne-re vágjuk, a spenótot megtisztítjuk. Egy nagyobb serpenyőben felhevítjük az olajat, rádobjuk az őrölt római köménnyel megszórt zöld leveleket...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForgasd át a csirkemellkockákat fehéredésig a forró zsiradékon. Locsold meg őket a citromlével, és add hozzájuk a fűszereket. Folyamatos kevergetés mellett pirítsd őket ropogósra....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA füstölt szalonnát, a lehéjazott párizsit és a megtisztított vöröshagymát kétszer átdaráljuk, hogy pépes legyen, majd hozzákeverjük a tejfölt és ízlés szerint mustárt, ketchupot,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű