tésztához
250 g karfiol
2 tojás
100g reszelt trappista sajt (light)
só és oregánó
szósz
1 kis konzerv sűrített paradicsom
1 kisebb fej hagyma
fél gerezd fokhagyma
1 kk bazalikom
1 kk oregano
0,5 kk kakukkfű
1 kk só
A langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd egy tálban összekeverjük a tészta hozzávalóival, bedagasztjuk és konyharuhával letakarva meleg helyen a duplájára kelesztjük. Megfel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A liszthez hozzáadom a sót, szárított élesztőt, cukrot, langyos vizet, majd tésztát gyúrok belőle. 2. Kb. negyedórát szoktam keleszteni, közben feldarabolom a feltétet: hagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPalacsintaszerűen kisütni. Én kaporral készítettem. Tényleg mennyei! Kipróbálásra érdemes.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kiolvasztott és lecsöpögtetett spenótot összekeverjük a túróval és a tojással. Sózzuk, borsozzuk és szerecsendióval fűszerezzük. Belenyomjuk a fokhagymát. A spenótos-túrós mas...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű