60 dkg csirkemell
5-6 db burgonya
2 db tojás
liszt
só, bors, fokhagyma
olaj
A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. Lisztbe mártjuk, majd a burgonyás tésztába. Közepes lángos lassan kisütjük. Nagyon finom egy könnyű saláta mellé. Aki szereti készíthet köretként rizibizit, vagy sima párolt rizst.
Burgonyatészta: A burgonyát lereszeljük, hozzáadunk 2 egész tojást, lisztet, fűszerezzük, sóval, borssal, fokhagymával. Olyan állagúnak kell lennie mint a tócsninak.
A csirkét tisztítsd meg alaposan. A vöröshagymát pucold meg, szeleteld fel, a citromot mosd meg, karikázd fel. A rozmaringággal együtt tedd őket a csirke hasüregébe. Egy sütőtálat...
Elkészítési idő: 105 min Nehézség: KönnyűA csirkecombokat lehet csíkokra is ,vágni kinek hogy tetszik) A lisztből, tojásból, tejből sűrű palacsintatésztát kavarunk. Az összepréselt fokhagymát, borsot, ételízesítőt, v...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Közepes1. Egy száraz lábasban megpirítjuk a gombát, majd kiszedjük. 2. Ugyanabban a lábasban az olajon megpirítjuk a sózott, borsozott csirkerészeket. Kiszedjük egy tányérra, és a vissza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellből szeleteket csinálunk, befűszrezzük, 1-1 szelet tarját és zsályalevelet teszünk a tetejére, fogvájóval megtűzzük. Meg lehet sütni serpenyőben is és sütőben is.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű