500 g fagyasztott franciasaláta alap
200 g alma
2 db főtt tojás
2 nagyobb csemege uborka
ALAP: 400 g tejföl, 1 tojássárgája, 1,5 ek. olaj, 1 ek. citromlé, 4 tk. porcukor, 1 ek majonéz, 2 tk. mustár, 1 kk. bors, 1 kk. só,
Sós vizet teszünk forrni, majd forrástól számítva 5-10 percig főzzük a fagyasztott zöldségeket.
A tojássárgáját simára keverjük az olajjal, majd fűszerezzük, felöntjük a tejföllel.
A tojásokat forrástól számítva 15 percig főzzük, lehűtjük, közben az almát megpucoljuk, majd apró kockákra vágjuk, ugyanígy az uborkát és a tojásokat is.
Alaposan összekeverjük és tálalásig hűtőszekrényben érleljük.
Egy serpenyőbe öntsük az olajat, forrósítsuk fel, majd tegyük bele a fűszermagokat. Hevítsük addig, míg a magok táncolni nem kezdenek. Keverjük bele a vékony szeletekre vágott chil...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Gemüsebrühe erhitzen und mit dem Couscous und der Butter vermischen. Frühlingszwiebeln in Ringe schneiden. Paprika, Tomaten, Gurke und Feta in kleine Würfel schneiden. Gemüs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst és a pirítóst felszeleteljük, egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a salátát, a zöld fűszereket, majd a felvagdosott tojást is. A sonkát felszeleteljük, kevés olajban megpirítjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a salátához adjuk és jól lesózzuk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű