300 g csirkemell filé (2 darab)
2 ek dijoni mustár (kb. 60 ml)
30 ml juharszirup
1 tk vörösborecet
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
2 dl dupla tejszín
A húst megmossuk, szárazra itatjuk, sóval, borssal fűszerezzük, egy tűzálló tálba rakjuk.
A mustárt elkeverjük a sziruppal, tejszínnel és az ecettel, majd a húsra simítjuk.
Betoljuk a 220 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 30-40 percig sütjük.
A húst szeletekre vágom, kicsit kiklopfolom, fűszerezem. A szeletekre 1 vagy fél szelet sajtot teszek, apróra vágott lilahagymát teszek a sajtra, majd feltekerem. Fogpiszkálóval rö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyömbért,citromlevet,szójaszószt,sót,összekeverem. Tálba rakom a húsit,és ráöntöm a pácot. Pár órát állni hagyom fedő alatt. Amikor már eleget állt,összekeverek 2 evőkanál mézet,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat befűszereztem. A tejben áztatott zsemléhez kenőmájast, petrezselymet, tojást, fokhagymát, sót, borsot adtam, összekevertem és a csirkecomb bőre alá töltöttem, de szokta...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük.A csirkemellett felkockázzuk, és a masszába vegyítjük. A formát kivaj...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz