6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra. A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig. Majd vedd le a fóliát és süsd tovább még nagyjából 15 pericg, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.
Fenséges ízesítésű, omlós csirkecombok, 45 perc alatt elkészíthető finomság!
Gyakran sütök csirkecombot, de ennél finomabbat még nem készítettem! Így varázsolj fenséges ételt 45 perc alatt az asztalra!
A húst kissé lapjára, 4-5 dekás darabokra szeleteljük, sózzuk, borsozzuk. Olyan sütő edényt választunk, amit a szeletelt baconnal könnyen ki tudunk bélelni, úgy, hogy az edényből...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűTisztítsd meg a csirkemájat. Vágd le róla a szívet ha azzal együtt van, az inas-eres részeket, és vágd ketté olyan darabokra, amik természetesen adják magukat a csirkemájból. Terí...
Elkészítési idő: 10+15 Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük. A húst (akár aprólék is lehet, de le kell szedni a csontról) egy kevés vízben főzni kezdjük, sózzuk és borsozzuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket is....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott csirkemellet vágd ketté és enyhén klopfold ki, nem kell túl vékony legyen a hús. Sózd, borsozd meg. A két hússzeletet tedd egy hőálló tálba.A burgonyát hámozd meg és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű