menu

Családireceptkönyv.hu

Mustáros rántott hús


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:



2 nagy csirkemell
1 evőkanál magvas mustár
4 evőkanál liszt
2 tojás
0,2 dl tej
5 evőkanál zsemlemorzsa
só, bors
olaj

Elkészítés:


A húsokat nagyobb szeletekre osztjuk és ha szükséges, enyhén kiklopfoljuk. A húsok egyik oldalát vékonyan átkenjük a mustárral, majd lisztbe forgatjuk. A tojást felverjük, fűszerezzük és hozzáadjuk a tejet. Belemártjuk a húst, majd zsemlemorzsába forgatjuk. Panírozáskor arra figyeljünk, hogy vastagabb réteg zsemlemorzsa legyen a húsokon és kevesebb liszt, így ropogósabb lesz. Forró olajban kisütjük.

Mustáros rántott hús

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sörben és mézben sült csirkemell
Sörben és mézben sült csirkemell

Elkészítés ideje: 35 perc. Elkészítés menete: Egy alkalmas serpenyőben hevíts fel egy kis olajat, nagyjából annyit, hogy a teljes felületére jusson belőle. A csirkemelleket...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marcsi
Gombás-tejszínes csirke
Gombás-tejszínes csirke

A sütőt előmelegítjük 180 fokra, amíg melegszik, jut idő az előkészületekre. A húst megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. Sózzuk és borsozzuk mindkét oldalát. A tejszínt egy ke...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Rántott csirkecomb filézve
Rántott csirkecomb filézve

A csirkecombokat alaposan megmossuk, majd félbe vágjuk. Ha valaki nem szereti, eltávolíthatja a bőrét, én rajta hagytam. A csirkecomb felső részét bőrrel lefelé lefektetjük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Mézes-mustáros csirkecomb
Mézes-mustáros csirkecomb

Megtisztítom a csirkecombokat. A tepsibe öntök kb 3dl vizet beleteszem a fűszersó egy részét, majd a többi fűszerből is ízlés szerint. Mikor ez megvan, összekeverem egy kanállal és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk