menu

Családireceptkönyv.hu

Párolt lilakáposzta


Írta:

Elk. idő: 1,5 óra
Adag: nagy fazék
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


1 db lilakáposzta
1 db hagyma
2 ek olaj
3 ek cukor
3 ek ecet/citromlé
2 db alma
1 cs fahéj

Elkészítés:


Káposztát legyalulni, sózni.
Olajat melegíteni, bele a hagyma és a cukor fele. Karamellizálni.
Rátenni a káposztát, ecetet, cukrot.
Fedő alatt pároljuk. Fűszerezzük.
Közben vékony szeletekre vágjuk az almát is, és hozzáadjuk.
Ha kell, pótoljuk a vizet.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Stefánia rizs
Stefánia rizs

1. A répákat vágd apró kockákra és a finomra metélt petrezselyemmel párold meg vajon.  2. A zöldborsót főzd puhára, a tojást pedig keményre. 3. A rizst párold puhára és add...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cukini tócsni
Cukini tócsni

A hozzávalókat összekeverjük, forró olajban kisütjük, majd tejföllel tálaljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Montenegrói sült krumpli
Montenegrói sült krumpli

Meghámozzuk a krumplit és egyforma darabokra szeljük. Jól összekeverjük a kukoricadarával, szezámmaggal, pirospaprikával, ételízesítővel és az olajjal, tepsibe tesszük, majd beled...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Párolt vöröskáposzta
Párolt vöröskáposzta

1. A káposztát lereszeltem, megszórtam egész köménymaggal és megsóztam, így állt 15 percig. 2. Az almát meghámoztam, kimagoztam és lereszeltem. 3. A vöröshagymát is megpucolt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk