50 dkg sertéstarja, 20 dkg füstölt sonka, 20 dkg trappista sajt, 1 nagy hagyma, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, mustár
1. A tarját felszeleteljük, megsózzuk, borsozzuk, mustárral bekenjük, állni hagyjuk.
2. A sonkát felszeleteljük, a sajtot lereszeljük.
3. A hagymát felkarikázzuk, a fokhagymát felaprítjuk.
4. A tarjákat fehéredésig kicsit megsütjük.
5. Tűzálló tál aljába tesszük a sajtot, rá a bepácolt húst, erre a sonkákat, majd a hagymát és a fokhagymát.
6. Leöntjük vízzel, és középmeleg sütőben megpároljuk, a végén magasabb hőmérsékleten megpirítjuk.
A karfiolt jól megmossuk, forró vízben nagyon rövid ideig főzzük. Vigyázzunk, kemény maradjon, nehogy elpuhuljon! Leszűrjük, kicsit hűlni hagyjuk. Töltelék: A hagymát kevés zsí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegpirítjuk az apróra vágott kis fej vöröshagymát. A darált húst egy tálba tesszük, hozzá adjuk a tojást az apróra vágott kis fej hagymát, zabpelyhet, ízesítjük ízlés szerint, só,...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA hússzeleteket sóztam, borsoztam, rizslisztbe forgattam majd kevés olajon mindkét oldalukat gyorsan kisütöttem. A vöröshagymát, fokhagymát megpucoltam, előbbit fél karikákra, utób...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra Nehézség: KözepesA hust kockakra vagtam A hagymat is felkockaztam A kaposztat elore kettobe vagtam, kiszedtem a torzsajat, es laskara vagtam Az olajban a hagymat uvegesre paroltam, hozzaadtam a...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes