paradicsom, vöröshagyma, ecet, só, cukor, petrezselyem
1. A paradicsomot vékony szeletekre vágom, egy tálon elrendezem, megszórom apró kockákra vágott vöröshagymával.
2. Salátalevet készítek vízzel, ecettel, sóval és cukorral és a paradicsomra öntöm.
3.Petrezselyemmel megszórom.
A káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a salátához adjuk és jól lesózzuk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátához a póréhagymákat félbevágjuk, majd félkarikára vágjuk. Ezután alaposan átmossuk. Érdemes kétszer is átöblíteni hideg vízzel. Ha már szép tiszta, akkor leszűrjük, és egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a salátához adjuk és jól lesózzuk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított cukkinit uborkagyalunk vékonyra vágjuk, vagy egy éles késsel egész vékonyra szeleteljük. Meghintjük egy nagy csipet sóval, és félretesszük kb. 10 percre. Közben a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű