6 nagyobb piros paprika, liszt, tojás, prézli
1. A paprikákat száraz tepsibe tesszük, és 200 fokon addig sütjük, míg itt-ott fekete kezd lenni a héja, jól felpúposodik, majd leszedjük a héját, és hűlni hagyjuk.
2. Lisztbe, tojásba, prézlibe forgatjuk, és olajban kisütjük.
Tölthetjük sajttal.
A céklát mosd meg jó alaposan, és a nagyságától függően vágd kettő vagy négy részre. Helyezd a darabkákat egy jénai tálba egymás mellé, majd ízlés szerint szórd meg oregánóval, szí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 220 fokra. A vajat olvasszuk meg, öntsük egy sütőtálba/mélyebb tepsibe. Keverjük össze az olívaolajjal, ecettel, alaplével/vízzel, cukorral, 1 csipet sóva...
Elkészítési idő: 10+50 perc Nehézség: Könnyűegtisztítom és szeletekre vágom a gombát. Margarinon megfonnyasztom a szálakra aprított hagymát. A sárgarépát karikára vágva, a gombát pedig szeletekre vágva teszem hozzá. Beleresz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÍgy készítsd: Kevés olajon pirítsd meg a hagymát, majd párold meg rajta az apróra vágott zöldségeket, sózd meg. Amikor minden szépen megpuhult, turmixold össze az egészet, ez a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű