1 avokádó
1 cikk fokhagyma vagy por
só, bors
Avokádót összetörni, fűszerekkel összekeverni és nyami
1. A langyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a cukrot és egy ev. kanál lisztet, óvatosan megkeverjük és felfuttatjuk az élesztőt. A többi hozzávalót egy tálba tesszük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsom tepsiben szikkad 50ºC fok körüli hőfokon (ilyenkor koncentrálódik, ugyanakkor megőrzi friss gyümölcsösségét, nem lesz savas, nem lesz főtt íze). Külön készül másik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csicseriborsót megfőzzük majd hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük, aprítógépbe öntjük. Hozzáadjuk a tahinit, a zúzott fokhagymát, a sót, a citromlevet és az olívaolajat, és pulzál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsemlét el lehet készíteni előző este, a többit pedig másnap reggel. Először a zsemléket készítjük el A lisztet összekeverjük a sóval és mélyedést készítünk a közepében. Ide...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes