menu

Családireceptkönyv.hu

VAJBAN SÜLT RÉPA


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


vaj, répa, só, bors, ételízesítő, fokhagyma,

Elkészítés:


Vajat olvasztani, karikára szeletelt répát sóval, pici borssal :)
ételízesítővel, fokhagymával ízesítve lesütni.
Hasábokra vágva ugyanezzel az ízesítéssel virsliszerűséget készíthetünk.

VAJBAN SÜLT RÉPA

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Hasselback burgonya
Hasselback burgonya

Egy kisebb tepsit sütőpapírral borítunk, a sütőt 180 fokra előmelegítjük. Az olajat kis tálba mérjük. A fokhagymát át préseljük, a sóval, a borssal és a köménnyel belekeverjük az...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: debovszkij
Sajtos brokkoli
Sajtos brokkoli

1. A brokkolit megtisztítjuk, rózsáira szedjük, enyhén sós vízben félpuhára főzzük, leszűrjük és egy vajjal vékonyan kikent tűzálló tálba rakjuk. 2. A tejszínt felfőzzük a zúzott...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dea
Gombás gersli-rizottó
Gombás gersli-rizottó

A fokhagymát összezúzzuk. A gerslit alaposan átmossuk egy szűrőben folyó víz alatt. A gombát felszeleteljük. Az olívaolajon megfuttatjuk a fokhagymát. Hozzáadjuk a lecsepegtetett g...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Márti
Hagymalekvár
Hagymalekvár

Egy serpenyőben olvasszuk meg a vajat, majd kezdjük el karamelizálni a cukrot. Dobjuk rá az apróra vagy csíkokra vágott lilahagymát és pároljuk addig, míg meg nem puhul. Sózzuk, bo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk