menu

Családireceptkönyv.hu

Petrezselymes újburgonya


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 2-3 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg újburgonya
2 ek olaj
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:


A burgonyát kaparjuk, megmossuk, jó sós vízben megfőzzük.
A felhevített olajon kicsit megpirítjuk a petrezselymet, majd hozzáadjuk a burgonyát, 2-3 percig rázogatva készre sütjük.

Petrezselymes újburgonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Gizella
Csőben sült brokkoli
Csőben sült brokkoli

A brokkolit megmossuk rózsáira szedjük és forrásban levő sós vízben 2-3 percig előfőzzük. A főző vízbe teszünk egy csipetnyi szódabikarbónát,hogy megőrizze a brokkoli a szép zöld s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kati
Rántott sajtgolyó
Rántott sajtgolyó

1. Az összes hozzávalót - a zsemlemorzsát kivéve - gyúrd egységes masszává. 2. Készíts belőle nagyobb diónyi golyókat, majd hempergesd meg a zsemlemorzsában. 3. Forró olajban...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Csuri
Mennyei vaníliapuding
Mennyei vaníliapuding

1. A lisztet keverd össze a cukorral és a sóval egy mélyebb lábasban. 2. Keverd csomómentesre a tejjel, és tedd a tűzre. 3. Közepes lángon főzd forrásig, folyamatos keverés mel...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rizsropogós
Rizsropogós

A vajból, a lisztből és a tejből besamelmártást készítünk, és sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, a tojások sárgáját, a főtt rizst, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk