1 tasak MAGGI Fortélyok tésztára Bolognai spagetti alap
2 dl tej
szükség szerint vaj
3 dl víz
szükség szerint olaj
10 dkg sajt
25 dkg darált hús
15 dkg tészta
A 25 dkg darált húst kevés olajon előpároljuk, hozzáöntünk 3 dl vizet, 2 dl tejet és a MAGGI Tésztás fortélyok Bolognai spagetti alapot, majd egy percig főzzük.
A 15 dkg nyers tésztát kivajazott hőálló tálba tesszük és ráöntjük a darált húsos szószt.
10 dkg reszelt sajttal megszórjuk végül 200 fokon 30 perc alatt megsütjük.
A gépbe beletöltöm a tejet és a vizet. majd ráöntöm a lisztet. A tetejébe az egyik felébe a cukrot, a sót és az olajat, a másik felébe az élesztőt teszem. A megfelelő módon (azon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét féle sajt van előkészítve, mert nálunk még megy rá reszelt trappista is, amikor készen van! És nem kell hozzá só! A bacon van olyan sós, hogy bőven elég bele annyi, külön én ne...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz18 db kis fánkocska sült belőle... Langyos cukros tejbe morzsolom az élesztőt, meleg helyen felfuttatom. A lisztet összekeverem a porcukorral, hozzáadom az olvasztott vajat, tojá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepesa tésztához valókat be dagasztjuk,– A megkelt tésztát három egyforma gombóccá formázzuk.– Egy gombócot kinyújtunk kb. 30 centis körré, megkenjük az olaj-vaj keverék felével. Kinyúj...
Elkészítési idő: 2 ÓRA Nehézség: Könnyű