1 tasak MAGGI Tésztás fortélyok Milánói makaróni alap
30 dkg csiperkegomba
4 dl víz
5 dkg margarin
30 dkg füstölt sonka
25 dkg orsótészta
10 dkg sajt
A gombát alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, majd felszeleteljük. A sonkát vékony szeletekre vágjuk. A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, leöblítjük és lecsepegtetjük, végül kevés olvasztott margarinban megforgatjuk. A szeletelt gombát és a sonkát kevés vajon megpirítjuk.
A MAGGI Tésztás fortélyok Milánói makaróni alapot 4 dl hideg vízhez keverjük, majd hozzáöntjük a párolt gombához és sonkához, végül 7 perc alatt együtt készre pároljuk.
A lecsepegtetett tésztát lazán a raguba keverjük, majd egy kivajazott tűzálló tálba halmozzuk.
Tetejét reszelt sajttal meghintjük és közepesen forró sütőben aranysárgára sütjük.
1. A húsraguhoz a hagymát és a zöldségeket megtisztítjuk, valamennyit finomra aprítjuk (aprítógépben pillanatok műve). A petrezselymet leöblítjük, leveleit lecsipkedjük, apróra vág...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA joghurtot elkeverjük az olajjal, vagy az olvasztott, de kihűtött vajjal. Hozzáadjuk a sót, a cukrot és beleszitáljuk a lisztet, majd az élesztőt. Meggyúrjuk a tésztát, letakarjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a burgonyát kisebb kockákra vágjuk és forró, sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, majd még melegen, egy nagy tálban összetörjük a vajjal együtt, és megvárjuk amíg k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt a langyos cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet egy tálba tesszük, a közepébe öntjük az élesztős tejet és az olívaolajat, majd a langyos vizet. Megsózzuk és alaposa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű