pici MAGGI Ételízesítő - a mindennapokra
kevés só
3 fej vöröshagyma
6 db tojás
30 dkg füstölt szalonna
ízlés szerint lilahagyma
A szalonnát felcsíkozzuk, bevagdossuk és egy serpenyőben jó pirosra megsütjük. A hagymákat felszeleteljük és ebben a szalonnás zsiradékban megsütjük.
A tojásokat egy tálkában jól felverjük, a szalonnás zsiradékba a szalonnákra öntjük és az egésszel összesütjük.
Fűszereket annyit szórunk rá, amennyit szeretnénk.
Tányérokra szedjük, lila-hagymával és zöldségekkel tálaljuk.
A hozzávalókat összedolgozzuk.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKevés langyos vízben elkeverjük az élesztőt, a cukrot és a sót, a liszthez adjuk, és annyi vízzel gyúrjuk ki, hogy lágy kenyértészta állagú masszát kapjunk. Letakarva 1 órát kelesz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomból tegyünk félre pár darabot, a többit pedig daraboljuk fel. A vöröshagymát és a fokhagymát pucoljuk meg, majd vágjuk fel apróra. A bazsalikomot nagyjából vágjuk össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű