menu

Családireceptkönyv.hu

Ragus omlett


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 db tojás
2 ek tej
2 tk liszt

olaj a sütéshez
A raguhoz:
15 dkg gépsonka
15 dkg sajt
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma reszelve

bors
delikát
10 dkg gomba
kukorica
paradicsom
paprika

Elkészítés:


Először a ragut készítjük el a hozzávalókból.
A vöröshagymát felaprítjuk, olajon megpároljuk, a többi hozzávalókat hozzáadjuk és készre sütjük. A tojásokat a tejjel, sóval, liszttel felverjük.
Egy nagy serpenyőt kiolajozunk, a felvert tojás felét bele öntjük, fedővel lefedjük. Lassú tűznél kisütjük.
Egy tányérra csúsztatjuk, felére halmozzuk a ragut, durvára reszelt sajttal megszórjuk és a másik felét ráhajtjuk.
Melegen fogyasztjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Salsás pásztorpite
Salsás pásztorpite

A krumplit megfőzzük, és pürét készítünk belőle. A répát karikára vágjuk. A felaprított hagymákkal olajon megdinszteljük, és víz hozzáadásával puhára pároljuk. Hozzáadjuk a darál...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Brassói aprópecsenye
Brassói aprópecsenye

Az olajon a vékony kockákra vágott szalonnát megpirítjuk. Rátesszük az apró kockára vágott hagymát, és megdinszteljük és visszapirítjuk zsírjára. A húst kockákra vágjuk és a hagymá...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kenyér sajttal
Kenyér sajttal

A kenyeret vágjuk be keresztben, de ügyeljünk rá, hogy ne vágjuk teljesen szét. A vágások közé helyezzük a felszeletelt mozzarellát. A tetejére szórjuk a reszelt cheddar sajtot és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Lapcsánka
Lapcsánka

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk