menu

Családireceptkönyv.hu

LEKVÁR főzés


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 db pl barack
fél alma
1kk édesítő

Elkészítés:


fél óra főzés,1 kk zseletin előáztatva,10mp mikró aztán bele a lekvárba

LEKVÁR főzés

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Lekvárok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nikolett
Narancslekvár
Narancslekvár

laposan elmossuk az üvegeket, száraz konyharuhán hagyjuk megszáradni. A narancsokat meghámozzuk, a fehér hártyát is eltávolítjuk. Kézzel széttépkedjük a narancs cikkeket. A naran...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Eperdzsem nyersen - OK
Eperdzsem nyersen - OK

1. Az epret langyos vízben áztatjuk néhány percig, hogy a szennyeződés mind lejöjjön róla, majd a vizet többször is váltjuk alatta. Lecsöpögtetjük, és a csumáját kiszedjük. 2....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Barackdzsem - OK
Barackdzsem - OK

1. A barackot a forróvizes módszerrel megtisztítjuk, lehéjazzuk, kettévágjuk és kimagvaljuk. 2. Ezután lemérjük. 3. Minden kiló barackra 45 dkg cukrot számítva, kevés vízze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lekvár alap Cumberland mártáshoz
Lekvár alap Cumberland mártáshoz

A gyümölcsöt alaposan megmossuk. A ribizlit leszemezgetjük a száráról, turmixoljuk, majd szitán átpasszírozzuk. Az így kapott ribizlilét az áfonyával, a narancs és citrom reszelt h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk