3 db pl barack
fél alma
1kk édesítő
fél óra főzés,1 kk zseletin előáztatva,10mp mikró aztán bele a lekvárba
laposan elmossuk az üvegeket, száraz konyharuhán hagyjuk megszáradni. A narancsokat meghámozzuk, a fehér hártyát is eltávolítjuk. Kézzel széttépkedjük a narancs cikkeket. A naran...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. Az epret langyos vízben áztatjuk néhány percig, hogy a szennyeződés mind lejöjjön róla, majd a vizet többször is váltjuk alatta. Lecsöpögtetjük, és a csumáját kiszedjük. 2....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A barackot a forróvizes módszerrel megtisztítjuk, lehéjazzuk, kettévágjuk és kimagvaljuk. 2. Ezután lemérjük. 3. Minden kiló barackra 45 dkg cukrot számítva, kevés vízze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöt alaposan megmossuk. A ribizlit leszemezgetjük a száráról, turmixoljuk, majd szitán átpasszírozzuk. Az így kapott ribizlilét az áfonyával, a narancs és citrom reszelt h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű