Családireceptkönyv.hu

Almaleves - krémes, fahéjas (paleo-vegán)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1 liter limonádé (citromlé, víz, édesítő)
- 3 alma
- 1 banán
- 0,5 tk. fahéj
- 1 merőkanál almakompót lé

Elkészítés:


Első lépésként készítettem 1 liter limonádét (frissen facsart citromléből, bio citromhéjbólés negyedannyi cukorhelyettesítővel).
Ezután megpucoltam 3 db almát, felkockáztam és a limonádéban puhára főztem.
Végül egy érett banánt, ½ tk. őrölt fahéjat és 1 merőkanál almakompót levet összeturmixoltam, és ezzel sűrítettem a levest.

Almaleves - krémes, fahéjas (paleo-vegán)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csokis kavart süti
Csokis kavart süti

A hozzávalókat egy tálba tesszük és robotgéppel összekeverjük, amikor a tészta már krémes és csomómentes, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. 180 fokos sütőben 35-40 percen át sütj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hagymás-szalonnás torta
Hagymás-szalonnás torta

Tésztát összegyúrni és egy tortaforma vagy tepsi aljára nyomkodni, kis peremet is csinálni. Elő lehet sütni 200 C-on, én nem szoktam. A hagymát megdinszteljük a szalonnával és a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gabi kedvenc sütije, avagy omlós mákos rudacskák
Avatar Szigeti Péter Kedvelnék
Gabi kedvenc sütije, avagy omlós mákos rudacskák

1. A tésztához a vajat, a porcukrot és a tojássárgáját habosra keverjük, majd hozzáadjuk a reszelt citrom héját is + a csipet sóval összekevert lisztet és összegyúrjuk a tésztát....

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Babapiskótás mézes krémes
Babapiskótás mézes krémes

Elkészítése: A cukrot, tojást, mézet, vajat/margarint és tejet 2 percig főzzük, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a lisztet, kakaóport és sütőport. Ezekből tésztát gyúrunk, mel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk