- 1 liter limonádé (citromlé, víz, édesítő)
- 3 alma
- 1 banán
- 0,5 tk. fahéj
- 1 merőkanál almakompót lé
Első lépésként készítettem 1 liter limonádét (frissen facsart citromléből, bio citromhéjbólés negyedannyi cukorhelyettesítővel).
Ezután megpucoltam 3 db almát, felkockáztam és a limonádéban puhára főztem.
Végül egy érett banánt, ½ tk. őrölt fahéjat és 1 merőkanál almakompót levet összeturmixoltam, és ezzel sűrítettem a levest.
A citromok héját zöldségpucolóval lehámozzuk, félreteszünk belőle 1 teáskanálnyit keskeny csíkokra felszeletelve. A citromról lehámozzuk a fehér héját, hogy csak a hús...
Elkészítési idő: 20 percA csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit bel...
Elkészítési idő: 1 óra