- 4 tojás
- 3 ek. Szafi ch csökkentő liszt
- 2 ek. bambuszrostliszt
- 1 csapott ek. útifűmaghéj
- 15 ek. víz (lehet picit több is)
- só
A hozzávalókat összekeverjük és egy sütőpapírral bélelt tepsibe (25x35 cm) tesszük. 180°C-os sütőben 15 percig sütjük.
Kivesszük a sütőből, megkenjük fokhagymás tejföllel és megszórjuk bőven kockázott baconnel és lilahagymával, majd újabb 15 percre visszatesszük a sütőbe.
A burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA gombát megtisztítjuk, aztán szeletekre vágjuk. Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és a gombát, megszórjuk pirospaprikával, megsózzuk, megborsozzuk, hozzákeverjük az a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://cookpad.com/hu/kereses/amar%C3%A1nt http://www.mindmegette.hu/kereses/amar%C3%A1nt/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a parizert apró kockákra vágom, és a fűszerekkel együtt elkeverem a tejföllel. A kenyérszeletekről levágom a héjat, félbevágom, és rákenem a krémet. Ha csípősre akarom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű