- 4 tojás
- 3 ek. Szafi ch csökkentő liszt
- 2 ek. bambuszrostliszt
- 1 csapott ek. útifűmaghéj
- 15 ek. víz (lehet picit több is)
- só
A hozzávalókat összekeverjük és egy sütőpapírral bélelt tepsibe (25x35 cm) tesszük. 180°C-os sütőben 15 percig sütjük.
Kivesszük a sütőből, megkenjük fokhagymás tejföllel és megszórjuk bőven kockázott baconnel és lilahagymával, majd újabb 15 percre visszatesszük a sütőbe.
A patisszont, a cukkinit és a paradicsomot felkockázzuk (zsengét válasszunk, és akkor héjával együtt kockázhatjuk). A vöröshagymát megpucoljuk, majd felaprítjuk. A petrezselyemzöld...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott rizst egy csipet sóval és vaníliáscukorral puhára főzöm kevés vízzel a 8 dl tejben. Közben a vajat a cukorral, a tojássárgákkal és a reszelt citromhéjjal habosra keve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálba öntjük a langyos vizet, majd belekeverjük a cukrot, majd az élesztőt is belemorzsoljuk. Hagyjuk feloldódni benne az élesztőt. Utána hozzáadjuk a sót. Ez azért kell, hogy...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA tejet meglangyosítom, és feloldom benne a cukrot, felfuttatom benne az élesztőt. Robotgéppel, vagy jó erős karokkal hozzákeverem a lisztet, és a sót, majd addig dagasztom, míg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű