- 1 natúr vajkrém (250 g)
- 3 dl tejszín
- 2 tojássárgája
- 3-4 ek. cukor
- fahéj
- 2 cs. babapiskóta (200 g)
- 1 cs. vaníliás cukor
- kávé
- rum
A tejszínt a vaníliás cukorral felverjük. A vajkrémet, a tojássárgákat és a cukrot habosra keverjük és fahéjjal ízesítjük, majd beleforgatjuk a felvert tejszínt is.
A babapiskótákat kávés rumba forgatjuk és rétegezve a krémmel egy kerek üvegtálba tesszük. A tetejét meghintjük kakaóporral.
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, és 3 lapot sütünk belőle. A krémhez a vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A tejből a liszttel sűrű pépet főzünk, és a...
Elkészítési idő:Elkészítése: A kekszet apróra törjük és hozzákeverjük a vajat, a meggyes gyümölcslét és a porcukrot, majd robotgéppel összedolgozzuk. Amikor kemény pép lesz belőle, belekeverj...
Elkészítési idő:A hozzávalókból linzertésztát gyúrunk, 3 - 4 mm vastagságúra nyújtjuk, cakkos - virág alakú szaggatóval kiszaggatjuk a linzereket, a tetejét ugyan olyan szaggatóval, csak lyuk v...
Elkészítési idő: