• 600 g túró
• 3 ek. tápióka keményítő
• 1-2 ek. zsírtalanított kókuszliszt
• 4-5 tojás (mérettől függően)
• édesítő + vanília
• citrom leve + héja
Turmixoljuk össze a hozzávalókat. Ha nem elég szilárd ahhoz, hogy golyókat formáljunk belőle, adjunk még hozzá egy pici kókuszlisztet. Ezután főzzük meg a megformázott golyókat. Forraljuk fel a vizet, majd vegyük le takarékra (villanytűzhelyen: 9-esről 4-esre), és úgy tegyük bele kanállal a gombócokat. Kb. 10-15 percig főzzük így, majd forgassuk gesztenyelisztbe
ganache-hoz a Guinness-t és a glükózt/mézet összemelegítem: semmiképp sem forralom fel, csak olyan csípősre melegítem. A felmelegített Guinness-t három részletben az apróra vágott...
Elkészítési idő:A pudingport a cukorral, a kakaóporral és a tejjel megfőzöm, majd kihűtöm. Amikor kihűlt hozzáverem a sütőporos lisztet, a tojást, a reszelt narancs héjat és a levét, majd a res...
Elkészítési idő:A piskóta tallérokat kettesével a lekvárral összeragasztjuk. Az összeragasztott tallérokat egy tálcára, egymás mellé tesszük. A csokoládét vízgőz felett 1 ek. olajjal megolvasztj...
Elkészítési idő: