40 dkg liszt, 20 dkg ráma, pici só, 0,5 sütőpor, 1 kávés kanál szódabikarbóna, 16 dkg porcukor, 2 tojás, és annyi tejföl, hogy jó puha tésztát kapjunk.
Töltelék,: 1,5 kg alma, vaníliáscukor, cukor ízlés szerint, kicsit megpárolni, ha kihűlt fahéjjal ízesítjük.
A tésztát ketté vesszük, és normál tepsibe nyújtjuk az egyik felét, erre zsemlemorzsát szórunk, rá a z alma, befedjük a másik tésztával, tetejét cukros tejjel megkenni, és sütjük.
A tojasok feherjet kemeny habba verjuk. Ebbe beleontjuk az olajat es a vizet (ami majdnem meleg) es folyamatosan verjuk a habverovel. Ezutan a porcukrot adjuk hozza, majd a lisztte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót egy villával törjük össze. A cukrot, a lisztet, a sütőport és a tojást tegyük egy tálba, keverjük hozzá a túrót. Gyúrjuk össze a masszát. A tésztából tépjünk kisebb darab...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekevered és 180 fokon kb. 20-25 percig sütöd.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kekszet apróra tördeljük, majd a lap többi hozzávalójával együtt tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk. 2. A tésztát kettőbe osztjuk és a felét egy sütőformába simít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű