menu

Családireceptkönyv.hu

Hús levesben főtt töltelék


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hagymát dinsztelünk, bele apróra vágott petrezselyem zöld, tojás, só bors, ételízesítő, szárított kenyérbél beáztatva, híg galuska tészta állagú legyen, naylon zacsiba főzöm a levesbe, majd mikor szilárdá válik zacskó nélkül.

Hús levesben főtt töltelék

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Rizi-bizi
Rizi-bizi

A rizibizihez forró zsiradékon a fagyasztott zöldborsót megdinsztelem, majd hozzáadom a rizst, és állandó keveréssel a rizst is felhevítem. Beleadom a vöröshagymát, kicsit együtt d...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ilonka
Túróval  töltött paprika_krumplival
Túróval töltött paprika_krumplival

Elkészítése: A paprikákat megmosni, kivájni a magházat és belülről enyhén meg sózni. A túrót össze nyomkodni, hozzá adni a tejfölt, tojást, 5 ek. olajat. Össze keverni és ezzel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fűszerezett, balzsamecetes cékla.
Fűszerezett, balzsamecetes cékla.

Lehet bele mazsola, de én nem szoktam. A sült v főtt céklát kockákra vágom, a hagymát vékonyan felkarikázom. A garam masalát a közes lángon felmelegített olajon 20 másodpercig pirí...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Krumplilepény.
Krumplilepény.

Elkészítése: A krumplit meghámozzuk, feldaraboljuk és megfőzzük sózott vízben. Még melegen áttörjük, sózzuk, borsozzuk és a vajjal, tejjel krumplipüré állagúra keverjük. Amikor k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk