menu

Családireceptkönyv.hu

Hús levesben főtt töltelék


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hagymát dinsztelünk, bele apróra vágott petrezselyem zöld, tojás, só bors, ételízesítő, szárított kenyérbél beáztatva, híg galuska tészta állagú legyen, naylon zacsiba főzöm a levesbe, majd mikor szilárdá válik zacskó nélkül.

Hús levesben főtt töltelék

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Nikcsi83
Hercegnő burgonya
Hercegnő burgonya

Főzd meg a krumplit, mintha pürét készítenél, keverd el tojássárgájával, vajjal és a kedvenc fűszereiddel, töltsd ezt az egészet kinyomóba, egy sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodd...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos burgonya
Sajtos burgonya

Kb. egyforma méretű burgonyákat hámozás után sós vízben meg főzzük. Amint a burgonyák megfőttek picit hűlni hagyjuk őket. Ez idő alatt ki margarinozunk egy közepes méretű tepsit....

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Baconszalonnába göngyölt kelkáposztalevél párizsi bu
Baconszalonnába göngyölt kelkáposztalevél párizsi bu

Elkészítés: Kettévágunk 5 kelkáposzalevelet a vastag erük kimetszésével, majd néhány percre forrásban lévő, sós vízbe dobjuk. Leszűrjük, majd kiterítve hűtjük a leveleket. Baconsz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kitti
Petrezselymes újburgonya 🥔
Petrezselymes újburgonya 🥔

A burgonyát nem hámozzuk meg, csak megmossuk. Olajon fonnyasszuk meg a felkockázott hagymát, majd a petrezselymet és dobjuk rá a burgonyát. Forgassuk meg, hogy mindenhol érje a pet...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk