Hagymát dinsztelünk, bele apróra vágott petrezselyem zöld, tojás, só bors, ételízesítő, szárított kenyérbél beáztatva, híg galuska tészta állagú legyen, naylon zacsiba főzöm a levesbe, majd mikor szilárdá válik zacskó nélkül.
Elkészítése A hozzávalókat összekeverjük,kisebb gombócokat formázunk. Egy tálcára rakjuk,majd egyenként lisztbe forgatjuk és forró olajban aranysárgára sütjük. Nálunk álta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát megpucoljuk, félbe vágjuk. Egy lábasba tesszük a borssal, a rozmaringgal és a babérlevéllel együtt. Felöntjük a tejjel, és kis lángon felforraljuk. Ha kész, elzárjuk...
Elkészítési idő: 40perc Nehézség: KözepesMelegítsd elő a sütőt 180 fokra és tegyél sütőpapírt egy tepsire. Szedj rózsáira egy fél fej karfiolt, mosd meg, és tedd egy késes aprítóba. Addig morzsold, míg rizsszerű állaga...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit alaposan mosd meg, és főzd meg héjában. Ha megfőtt, húzd le a héját, és karikázd fel. A hagymát pucold meg, és szintén vágd karikákra. Egy tálba tedd bele a majonézt, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű