menu

Családireceptkönyv.hu

Hús levesben főtt töltelék


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hagymát dinsztelünk, bele apróra vágott petrezselyem zöld, tojás, só bors, ételízesítő, szárított kenyérbél beáztatva, híg galuska tészta állagú legyen, naylon zacsiba főzöm a levesbe, majd mikor szilárdá válik zacskó nélkül.

Hús levesben főtt töltelék

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csőben sült burgonya
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar ZSUZSANNA Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Csőben sült burgonya

1. A nem szétfővő fajta burgonyát meghámozzuk, megmossuk és uborkagyalun felszeleteljük. A fokhagymát meghámozzuk, félbevágjuk és kidörzsölünk vele egy tűzálló formát. 2. A sütő...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos-fokhagymás zellergolyók
Sajtos-fokhagymás zellergolyók

• A zellert megpucoltam, felkockáztam és megfőztem sós vízben. Fontos, hogy fedő nélkül főzzük, mert így veszít a zeller ízéből. • Közben a sajtot aprítógépben „lereszeltem”. • M...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Körtés krumplipüré
Körtés krumplipüré

A krumplikat felkockázzuk és forró, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. Krumplinyomó segítségével összetörjük és hozzákavarjuk a vajat és a tejet. Miután elkészültünk a k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Burgonya krokett
Burgonya krokett

A burgonyát megpucoljuk, kockára vágva enyhén sós vízben megfőzzük. Még forrón áttörjük, és hagyjuk kihűlni. Kihűlés után hozzákeverjük a gyengén felvert tojásokat, a sót, a tej...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk