1 tojás
2 dl tej
1 kg csirkecomb
20 dkg liszt
1 teáskanálnyi oregánó
1 teáskanálnyi őrölt csili
1 teáskanálnyi zsálya
1 teáskanálnyi bazsalikom
1 teáskanálnyi majoranna
só, bors
1 evőkanál őrölt édes paprika
1 teáskanálnyi fokhagymapor
olaj
A húsokat tejben áztatjuk 2-3 órán át. A tojást felverjük ha szükségesnek tűnik egy kevés tejet is adhatunk hozzá, a lisztbe keverjük a fűszereket és a megszokott módon panírozzuk a húsokat. Forró olajban megsütjük a csirkecombokat és papírtörlőre tesszük, hogy ne legyen túl zsíros és már kínálhatjuk is.
Kínai édes csípős csirke falatkák elkészítése első lépése a csirkemellet kisebb szeletekre, csíkokra vágjuk, sózzuk. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a tojást, a sót, az étolajat és a sütőport összekeverjük a vízzel. Belemártogatjuk a csíkokra felvágott csirkemellet, majd bő olajban pirulásig sütjük. Elkészítjük a...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: NehézA hagymát felaprítjuk, kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott csirkét, lepirítjuk. Ezután hozzáadjuk a megtisztított és feldarabolt zöldbabot,sózzuk, és kevés vizet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet csíkokra vágjuk (kb. 2-3 cm hosszúra), majd megszórjuk a fűszerkeverékkel, sózzuk, borsozzuk. A sóval óvatosan, hiszen a fűszerkeverék is sós. A fűszerezett csirkem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű