A töltelékhez: 350 gramm darálthús, 2 hagyma, 1 sárgarépa, 1 nagyobb piros paprika, 1 sárga paprika, 370 gramm gomba (lehet konzerv is), egy kevés csombor, só, bors, 30 ml olaj, 2 kanál víz.
A tésztához: 1 tojás, 450 gramm liszt, 200 ml joghurt, 1 csomag szárított élesztő, 1 kávéskanál sütőpor vagy szódabikarbóna.
A díszítéshez: reszelt sajt, petrezselyem zöld
Kezdjük a töltelékkel, mivel egy kicsit jó, ha kihűl és összeáll, mielőtt felhasználnák. Mossuk meg, pucoljuk meg és vágjuk fel a zöldségeket. A darálthúst dolgozzuk össze a csomborttal, sóval és borssal.
Egy edénybe töltsünk egy kevés olajat, majd pirítsuk meg a hagymát, és adjuk hozzá a többi apróra vágott zöldséget, és öntsük fel a vízzel. Miután néhány percig párolódtak, adjuk hozzá a gombát, majd a darálthúst, és jól keverjük el.
Fedjük le, és addig hagyjuk főni, míg a hús elkészül, ezután tegyük egy szűrőbe, és hagyjuk, hogy kihűljön.
Közben készítsük el a tésztát. A tojást keverjük el a sóval, és adjuk hozzá a joghurtot. Keverjük jól el, majd jöhet a liszt, az élesztő és a sütőpor. Egy könnyed masszát fogunk kapni belőle. Szaggassuk bele kisebb formákba, kb. 16 adagot fogunk kapni belőle, és töltsük meg az előbb elkészített töltelékkel.
180 fokon 35 percig süssük. A végén szórjuk rá a petrezselyem zölddel elkevert reszelt sajtot. Oltsuk el a lángot, de hagyjuk addig a sütőben, míg a sajt elolvad
Mivel a kaszinótojást franciasaláta ágyon szokás tálalni, ezért legelőször is kezdj neki a franciasaláta elkészítésének. 2. Főzd meg a tojásokat, hagyd kihűlni és pucold meg őket....
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesFür das Dressing die Orange in einer großen Schüssel auspressen. Ingwer reiben und dazu geben. Öl, Essig, Salz und Pfeffer dazu geben und alles gut verrühren. Möhren schälen, Apfel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A paradicsomot vékony szeletekre vágom, egy tálon elrendezem, megszórom apró kockákra vágott vöröshagymával. 2. Salátalevet készítek vízzel, ecettel, sóval és cukorral és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű