- 4 db főtt cékla,
- 2 db répa,
- 4 főtt tojás,
- 2-3 db alma,
- 1 fej vöröshagyma,
- fokhagyma,
- 1pohár 450 g tejföl,
- 1 ek oliva olaj,
- 1 tk mustár,
- majonéz,
- só, bors, cukor, citromlé
Összekeverjük az öntetet, beletesszük a nyersen lereszelt almát, répát, hagymákat és a főtt lereszelt céklát és tojást. A hűtőben egy órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Egy zöldsalátát, paradicsomot felaprítasz, egy szelet kenyeret kockázol, majd pirítva hozzádod a csirkemellet, összekevered, és leöntöd olívaolajból és almaecetből, egy teáskanál s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst az apróra vágott fokhagymával,a tojással a tejbe áztatott zsemlével,ízlés szerint sóval,borssal,pirospaprikával összegyúrjuk. A muffin forma mélyedéseit keresztebe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tölcsérformát készítsük el. A tölcsér méretét mindenki maga döntheti el, én pl. egy A4-es papírt hajtottam félbe, de készíthetjük nagyobbra is. Vegyünk egy A4-es papírt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátát kisebb darabokra tépjük, a zöldségeket felvágjuk. Egy tálra rakjuk, rászórjuk az olívabogyót, felkockázott sajtot és a serpenyőben ropogósra pirított vékony sonkaszeletek...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: Könnyű