- 4 db főtt cékla,
- 2 db répa,
- 4 főtt tojás,
- 2-3 db alma,
- 1 fej vöröshagyma,
- fokhagyma,
- 1pohár 450 g tejföl,
- 1 ek oliva olaj,
- 1 tk mustár,
- majonéz,
- só, bors, cukor, citromlé
Összekeverjük az öntetet, beletesszük a nyersen lereszelt almát, répát, hagymákat és a főtt lereszelt céklát és tojást. A hűtőben egy órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
A majonézhez a mustárt elkavarom a tojássárgájával, majd lassan hozzáadom az olajat folytonosan kavargatom. Botmixerrel a karfiolt pépesre dolgozom majd hozzáadom az apróra vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk és egy edénybe tesszük, a hússal együtt. Fűszerezzük, felöntjük annyi vízzel ami ellepi és fedő alatt puhára főzzük. Amikor elkészült leszűrjük és kiseb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyákat mossuk meg, és főzzük sós vízben. Hagyjuk kihűlni és tisztítsuk meg. A hagymát vágjuk fel vékony karikákra. A savanyú uborkát kockázzuk fel, a kihűlt burgonyákat p...
Elkészítési idő: 45 Nehézség: Könnyű9 tojást megfőzünk, megtisztítjuk, és felkockázzuk. Az őzgerincformát sonkaszeletekkel kibéleljük. Felaprítjuk a párizsit, az uborkát, a hagymákat. A maradék 1 tojást kikeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű