menu

Családireceptkönyv.hu

Hagymás tojáskrém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:




6 darab tojás
1 kávéskanál vaj
1 evőkanál mustár
1 kis fej hagyma (lehet lilahagyma, vagy újhagyma is)
só, bors

Elkészítés:


A tojásokat megfőzzük, villával összenyomjuk, a vajjal elkeverjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a mustárt, sót, borsot adunk hozzá és jól összedolgozzuk, majd megszórjuk petrezselyemmel. Hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Hagymás tojáskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csirkemájas, tojásos őzgerinc friss petrezselyemmel
Csirkemájas, tojásos őzgerinc friss petrezselyemmel

Részletek Ha unjuk már a resztelt májat, a lecsós májat, a sült májat, és a tojásos variációkkal ugyanígy vagyunk, akkor fogjuk meg mindkét szuper alapanyagot és "gyúrjuk egybe"...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Tejszínes retek-saláta
Tejszínes retek-saláta

Friss, élénkzöld levelű retket vásárolunk. A retket nagyon gondosan megmossuk, a gyökérrészt levágjuk. Leszedjük a zsenge, zöld leveleket és finom metéltre vágjuk. A retket héjastó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Réka
Andalúziai saláta
Andalúziai saláta

30 dkg rizst sós vízben puhára főzni. 40 dkg kelkáposztát és 20 dkg hagymát lobogó sós vízben, együtt 2-3 percig főzni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Magdi
A legfinomabb krumplisaláta
A legfinomabb krumplisaláta

A krumplit héjában, sós vízben megfõzöm. Amikor kihült megtisztítom, vastagabb szeletekre vágom és leöntöm az ecetes-cukros vízzel. Kb. 30 perc múlva leöntöm az ecetes-cukros vize...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk