6 darab tojás
1 kávéskanál vaj
1 evőkanál mustár
1 kis fej hagyma (lehet lilahagyma, vagy újhagyma is)
só, bors
A tojásokat megfőzzük, villával összenyomjuk, a vajjal elkeverjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a mustárt, sót, borsot adunk hozzá és jól összedolgozzuk, majd megszórjuk petrezselyemmel. Hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
A káposzta külső leveleit leszedem és eldobom, ezt nem szoktam használni. Kettévágom a fejet, kiszedem a torzsáját, és egészen vékony szeletekre felvágom a káposztát. Vékonyra cs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megmosom, majd feldarabolom, a sajtot felkockázom, majd a zöldségekkel összekeverem. Hozzáadom az olívabogyót. Meglocsolom oíivaolajjal és 1-2 evőkanál borecettel. Fű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat apró darabkákra felkockázzuk. A tejfölt a majonézzel, sóval és a borssal elkeverjük. Egy kevés fehérborecettel és porcukorral ízesítjük. Egy tálban...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 200 °C hőmérsékletre A sajtot kivesszük a dobozából, a dobozt 1-2 percre vízbe áztatjuk. Visszatesszük bele a kicsomagolt sajtot. A tetejét megszurkáljuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes