6 darab tojás
1 kávéskanál vaj
1 evőkanál mustár
1 kis fej hagyma (lehet lilahagyma, vagy újhagyma is)
só, bors
A tojásokat megfőzzük, villával összenyomjuk, a vajjal elkeverjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a mustárt, sót, borsot adunk hozzá és jól összedolgozzuk, majd megszórjuk petrezselyemmel. Hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
A répát, almát, céklát megpucoljuk és lereszeljük, mézzel, citrommal ízesítjük.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1 Megmossuk a csirkemellet, felkockázzuk, sóval borssal ízesítjük és kevés olajon megpirítjuk. 2. Egy kis tálban összekeverjük a tejszínt, majonézt, sót, borsot. 3. Az almát...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA felforralt, sós vízbe öntsük bele a bulgurt, lefedve hagyjuk állni 20 percig, ezalatt a bulgur magába szívja a vizet. Ezalatt aprítsuk fel a zöldségeket. A mentát minél apróbbr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A joghurtot egy nagy tálba öntjük, hozzáadjuk a kaporlevelet és a zúzott fokhagymát. Ezeket jól összekeverjük és sóval ízesítjük. A zöldségeket meghámozzuk és apróra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű