1. 1 кг. шампиньонов (желательно самых маленьких)
2. 1 ст.л. соли
3. 1 ст.л. сахара
4. 1 ч.л. уксуса
5. 1,5 ст.л. приправы по-корейски (сегодня у меня кавказская приправа, с ней тоже очень вкусно)
6. 2 ст.л. подсолнечного масла
7. 2 луковицы
8. 2-6 зубчиков чеснока
Смешать чистые грибы, соль, сахар, уксус, приправу, тушить 10 минут.
Затем добавить подсолнечное масло, крупно порезанный лук и чеснок.
Тушить 5 минут и остудить, всё, можно кушать!
A paradicsomot és az uborkát kockázd fel, a negyedekre vágott hagymát szeleteld, s mindezt keverd össze az apróra vágott fokhagymával és petrezselyemmel. Locsold meg az olajból, al...
Elkészítési idő: 10+30 perc Nehézség: KönnyűHámozd meg a céklát, mosd meg és szabadítsd meg a magházától az almát, majd vágd őket nagyobb darabokra, és aprítógépben daráld durvára. Az egyik narancsot tisztítsd meg, majd ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat vágjuk tetszőleges nagyságúra. A hagymát aprítsuk össze. Egy tálban keverjük össze a balzsamecetet, az olívaolajat, az apróra vágott hagymát, a sót és a borsot....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást keményre főzzük. Kihűtjük. Apró kockákra vágjuk, majd villával is összetörjük, hogy még kisebb darabokká váljon. A vajat a tejföllel simára keverjük. Hozzáadjuk az összet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű